Thursday, February 6, 2014

Que meravellós consell a una mare a putrnya per casar-se amb al- Harith ibn ' Amr al- Kindi . L'ordre ,
"Oh , la meva filla , si és que ja no se li donarà a un bernasab civilitzat i noble , sens dubte l'hi doni a vostè . No obstant això , un testament és un recordatori per a la gent que té sentit i advertència per a la gent que és negligent
LigaTaruhan Agen Bola, Agen Sbobet, Agen Ibcbet, Agen 338A Terpercaya
.
Oh filla meva, si una noia ja no està en la necessitat d'un marit pel pare de la seva mare havia estat inadequada , de fet la majoria de les persones que no necessiten marit . No obstant això , hem estat creats per als homes , així com els homes van ser creats per a nosaltres .
Oh , la meva filla , que està a punt de desprendre del lloc del seu naixement , deixant la vida que una vegada que creixen allà , a on vostè no sap que no estan familiaritzats amb els amics . Amb la propietat de vostè , es va convertir en governant de vostè . Berlakulah com un harem , segurament seria un esclau que està subjecta a vostè . Mantingui deu coses que seran valuosos estalvis per a vostè :
1 . Barrejar amb la qana'a completa perquè qana'a per desocupar el fetge .
2 . Escolta i et obeeixi i en tots dos casos hi ha el plaer del seu Senyor .
3 . Esforci per mantenir la vista de l'ull i l'olfacte , no deixi que els seus ulls mirant alguna cosa pitjor que vostè i el seu nas fa olor res de tu a part d'això una fragància fragant aroma.
4 . Vestir sempre com delineador kohl i l'aigua és el millor de la joieria i l'aigua és la millor de les fragàncies .
5 . Sempre tingui temps de menjar , ja que la calor generarà fàcilment la ira fam .
6 . Pasang Iklan Online Crear un ambient tranquil quan se'ls molesta el son a causa de son farà que la ira .
7 . Intenta mantenir sempre la casa i la propietat de ser capaç de mantenir la propietat , incloent el millor de la nostra millor capacitat .
8 . Sempre mantingui la relació amb la família a causa de la capacitat de mantenir relacions amb els familiars , entre ells el millor dels ajustos .
9 . És vostè separa el secret perquè si ho fes , no ho faria necessàriament fora de perill de la traïció .
10 . Mai comandament durhakai vostè , perquè si vostè mendurhukai ordres , és a dir , es crea un pit bombolles .
Com més exaltar , que estava rebent elogis de vostè . Com més sovint d'acord- una paraula per a ella , era encara millor per a vostè .
Sàpiga , no pots fer això fins que tingui tot això desig desig prioritari , i tu keridhaannya prioritat sobre keridhaanmu , tant en les coses que li agraden i que et odien .
Aneu amb compte, no sigui que us alegreu davant seu quan era a la boca , i no abatut davant d'ell quan ell estava emocionat " . ( Takrimul Mar'ah fil Islam , pàg . 96-97 )
Bish - sowab Allah sap millor .
[ Això està pres d'una revista Disponibilitat ASY xaria no . 75/VII/1432 H/2011 , pàg . 93 i 107 , al final de l'article "D'aquí a educar les nenes" ]" Consell de la unió de la meva filla "
Zainal Abidin Abu Jawla
( Si Déu , glorificat ta'alaa estendre la meva edat
Investmandiri.com Bisnis Investasi Online Sebagai Lowongan Kerja, Dan Peluang Usaha Murah
i em dóna l'oportunitat veure el casament de la seva estimada filla , alguna cosa com això és que vull

1 comment:

 1. You may post on the professional credentials for the blog owner. You could express it's outstanding. Your blog experience can springboard your click through.
  www.cnbola.com
  Cnbola
  Cnbola.com
  www.cnbola.com

  ReplyDelete