Friday, January 3, 2014

 
Als je kijkt naar Bill Gates en Mark Zuckenberg , zou je verleiden door hun buitengewone rijkdom. Maar bent u zich ervan bewust dat ze ook al hun kleine bedrijf te starten .alat bantu sex  En niemand van degenen die vermoeden zou succes scoren zoals het nu is .
Startups die omgezet in een succesvol bedrijf miljarden en zelfs biljoenen , geen verschil in de zakenwereld met loterij winnaars. Zet al je geld en hopen op de jackpot te krijgen , bent u eigenlijk naar beneden .
Hier zijn 10 regels om een ​​klein bedrijf te starten . Deze lijst is meer om je bewust van het feit dat er , in plaats van waanzinnig terdahsyat de uitoefening van je dromen in het bedrijfsleven.
Realistischer. Bij het maken van een business model , kijk maar eens rond en vind voorbeelden van succesvolle business-modellen die je wilt , en te leren. Als u niet kunt vinden , of u nu een ongelooflijk genie , of uw business model zal niet slagen in de echte wereld .
Niet hun eigen geld niet investeren . Aangezien de meeste zaken is een riskante reis , op zoek naar een partner . Dus , als alles gaat niet alle plannen , zul je niet failliet gaan als gevolg van de financiering start-ups vóór , en niet de schuld niet na te streven .
Tot slaaf zelf . Als je niet bereid bent om hard te werken , overuren , vergeten persoonlijk gewin en gezondheid, dan ondernemerschap is niet voor jou . In het begin , je zal zeker niet in staat zijn om de werknemer te betalen, zelfs als de werknemer is goedkoop. Dus , uw medewerkers , is uw eigen .
Geniet van de tijd . alat bantu sex Geef uw geld op een moment , bijvoorbeeld Rp20 duizend per uur . Dit zal helpen als je een beslissing nemen : Als een winkel kosten RP10 duizend voor de levering elke week , en het kost je 2 uur te gaan naar de winkel zelf , het blijft portokosten te betalen van het bedrijf, omdat het goedkoper is . Het kan zijn tegen de regels om 3 , maar hoewel slaven hebben ook economische waarde .
Goed werven medewerkers . Ongeacht de grootte van uw bedrijf , zul je uiteindelijk werknemers aan te nemen van buiten . Daarvoor doet het recruitment proces zorgvuldig , zonder haast , en behandelen het als belangrijk als je een bedrijf te starten . Het is jammer dat de houding van ondernemers die een visie hebben voor hun bedrijf , maar dat eigenlijk belemmeren werven bereiken die visie .
Verkoop de voordelen , niet de prijs . Wanneer u een bedrijf te starten , je natuurlijk gefrustreerd memasarkannya.Tapi , als je concurreren op prijs , je uiteindelijk het te verkopen tegen de prijs van een middelmatige of zelfs onder de hoofdstad. De vaardigheden om te communiceren met klanten , om uit te leggen dat hoe hoger de prijs van het product , omdat het een betere waarde .
Weet het basistarief . Weten hoeveel geld je nodig hebt voor het uitvoeren van het bedrijf - variërend van videotheken elektriciteit , werknemersverzekeringen , om de prijs van de printer jual alat bantu sex  inkt , papier , en belastingen . En voor dat alles met het aantal dagen in een jaar je zal openen , en ... dat is het basistarief - het minimum bedrag van de inkomsten die u elke dag nodig hebt . Als je niet eens denken over de fundamentele cijfers , denk opnieuw .
Gebruik de nieuwste technologie . Nieuwere technologieën zoals applicaties en data met de cloud-technologie penyimpaanan erg goedkoop en maken kleine bedrijven kunnen concurreren met grotere bedrijven . Profiteer van goedkope technologie op de markt .
Behandel verkopers ook. Behandel uw verkopers en leveranciers mogelijk , net als je klanten te behandelen. Ze kan alleen maar geven u een korting op basis van het volume van uw reservering , of zelfs om een ​​goede relatie te onderhouden , en wou dat er een toename van het volume in de toekomst. Goede relaties kunnen ook maken ze begrijpen de vertraging in de betaling , zelfs bieden gratis verzending .
Wees de beste . Je moet niet half - setengah.Setiap dingen die je doet voor de klant om de een yangterbaik zijn. Wat je ook maken en verkopen , om de beste te zijn . Doe het voortdurend , en de kracht van mond tot mond zal verspreiden joko warino  .

7 comments:

  1. I really admire the important ideas that you offer in the content. I am looking forward for more important thoughts and more blogs. Agen Sbobet

    ReplyDelete
  2. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

    Click Here
    Gust.com

    ReplyDelete
  3. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

    Click Here
    Doodlekit.com

    ReplyDelete
  4. Amazing website.....
    We can visit my website also to get business idea here


    Skitterphoto.com
    Information
    Click Here
    Visit Web

    ReplyDelete