Friday, January 3, 2014

Als je kijkt naar Bill Gates en Mark Zuckenberg

Posted by Juragan Channel on 6:20 PM with 3 comments
 
Als je kijkt naar Bill Gates en Mark Zuckenberg , zou je verleiden door hun buitengewone rijkdom. Maar bent u zich ervan bewust dat ze ook al hun kleine bedrijf te starten .alat bantu sex  En niemand van degenen die vermoeden zou succes scoren zoals het nu is .
Startups die omgezet in een succesvol bedrijf miljarden en zelfs biljoenen , geen verschil in de zakenwereld met loterij winnaars. Zet al je geld en hopen op de jackpot te krijgen , bent u eigenlijk naar beneden .
Hier zijn 10 regels om een ​​klein bedrijf te starten . Deze lijst is meer om je bewust van het feit dat er , in plaats van waanzinnig terdahsyat de uitoefening van je dromen in het bedrijfsleven.
Realistischer. Bij het maken van een business model , kijk maar eens rond en vind voorbeelden van succesvolle business-modellen die je wilt , en te leren. Als u niet kunt vinden , of u nu een ongelooflijk genie , of uw business model zal niet slagen in de echte wereld .
Niet hun eigen geld niet investeren . Aangezien de meeste zaken is een riskante reis , op zoek naar een partner . Dus , als alles gaat niet alle plannen , zul je niet failliet gaan als gevolg van de financiering start-ups vóór , en niet de schuld niet na te streven .
Tot slaaf zelf . Als je niet bereid bent om hard te werken , overuren , vergeten persoonlijk gewin en gezondheid, dan ondernemerschap is niet voor jou . In het begin , je zal zeker niet in staat zijn om de werknemer te betalen, zelfs als de werknemer is goedkoop. Dus , uw medewerkers , is uw eigen .
Geniet van de tijd . alat bantu sex Geef uw geld op een moment , bijvoorbeeld Rp20 duizend per uur . Dit zal helpen als je een beslissing nemen : Als een winkel kosten RP10 duizend voor de levering elke week , en het kost je 2 uur te gaan naar de winkel zelf , het blijft portokosten te betalen van het bedrijf, omdat het goedkoper is . Het kan zijn tegen de regels om 3 , maar hoewel slaven hebben ook economische waarde .
Goed werven medewerkers . Ongeacht de grootte van uw bedrijf , zul je uiteindelijk werknemers aan te nemen van buiten . Daarvoor doet het recruitment proces zorgvuldig , zonder haast , en behandelen het als belangrijk als je een bedrijf te starten . Het is jammer dat de houding van ondernemers die een visie hebben voor hun bedrijf , maar dat eigenlijk belemmeren werven bereiken die visie .
Verkoop de voordelen , niet de prijs . Wanneer u een bedrijf te starten , je natuurlijk gefrustreerd memasarkannya.Tapi , als je concurreren op prijs , je uiteindelijk het te verkopen tegen de prijs van een middelmatige of zelfs onder de hoofdstad. De vaardigheden om te communiceren met klanten , om uit te leggen dat hoe hoger de prijs van het product , omdat het een betere waarde .
Weet het basistarief . Weten hoeveel geld je nodig hebt voor het uitvoeren van het bedrijf - variërend van videotheken elektriciteit , werknemersverzekeringen , om de prijs van de printer jual alat bantu sex  inkt , papier , en belastingen . En voor dat alles met het aantal dagen in een jaar je zal openen , en ... dat is het basistarief - het minimum bedrag van de inkomsten die u elke dag nodig hebt . Als je niet eens denken over de fundamentele cijfers , denk opnieuw .
Gebruik de nieuwste technologie . Nieuwere technologieën zoals applicaties en data met de cloud-technologie penyimpaanan erg goedkoop en maken kleine bedrijven kunnen concurreren met grotere bedrijven . Profiteer van goedkope technologie op de markt .
Behandel verkopers ook. Behandel uw verkopers en leveranciers mogelijk , net als je klanten te behandelen. Ze kan alleen maar geven u een korting op basis van het volume van uw reservering , of zelfs om een ​​goede relatie te onderhouden , en wou dat er een toename van het volume in de toekomst. Goede relaties kunnen ook maken ze begrijpen de vertraging in de betaling , zelfs bieden gratis verzending .
Wees de beste . Je moet niet half - setengah.Setiap dingen die je doet voor de klant om de een yangterbaik zijn. Wat je ook maken en verkopen , om de beste te zijn . Doe het voortdurend , en de kracht van mond tot mond zal verspreiden joko warino  .

3 comments: