Thursday, February 6, 2014

Que meravellós consell a una mare a putrnya per casar-se amb al- Harith ibn ' Amr al- Kindi . L'ordre ,
"Oh , la meva filla , si és que ja no se li donarà a un bernasab civilitzat i noble , sens dubte l'hi doni a vostè . No obstant això , un testament és un recordatori per a la gent que té sentit i advertència per a la gent que és negligent
LigaTaruhan Agen Bola, Agen Sbobet, Agen Ibcbet, Agen 338A Terpercaya
.
Oh filla meva, si una noia ja no està en la necessitat d'un marit pel pare de la seva mare havia estat inadequada , de fet la majoria de les persones que no necessiten marit . No obstant això , hem estat creats per als homes , així com els homes van ser creats per a nosaltres .
Oh , la meva filla , que està a punt de desprendre del lloc del seu naixement , deixant la vida que una vegada que creixen allà , a on vostè no sap que no estan familiaritzats amb els amics . Amb la propietat de vostè , es va convertir en governant de vostè . Berlakulah com un harem , segurament seria un esclau que està subjecta a vostè . Mantingui deu coses que seran valuosos estalvis per a vostè :
1 . Barrejar amb la qana'a completa perquè qana'a per desocupar el fetge .
2 . Escolta i et obeeixi i en tots dos casos hi ha el plaer del seu Senyor .
3 . Esforci per mantenir la vista de l'ull i l'olfacte , no deixi que els seus ulls mirant alguna cosa pitjor que vostè i el seu nas fa olor res de tu a part d'això una fragància fragant aroma.
4 . Vestir sempre com delineador kohl i l'aigua és el millor de la joieria i l'aigua és la millor de les fragàncies .
5 . Sempre tingui temps de menjar , ja que la calor generarà fàcilment la ira fam .
6 . Pasang Iklan Online Crear un ambient tranquil quan se'ls molesta el son a causa de son farà que la ira .
7 . Intenta mantenir sempre la casa i la propietat de ser capaç de mantenir la propietat , incloent el millor de la nostra millor capacitat .
8 . Sempre mantingui la relació amb la família a causa de la capacitat de mantenir relacions amb els familiars , entre ells el millor dels ajustos .
9 . És vostè separa el secret perquè si ho fes , no ho faria necessàriament fora de perill de la traïció .
10 . Mai comandament durhakai vostè , perquè si vostè mendurhukai ordres , és a dir , es crea un pit bombolles .
Com més exaltar , que estava rebent elogis de vostè . Com més sovint d'acord- una paraula per a ella , era encara millor per a vostè .
Sàpiga , no pots fer això fins que tingui tot això desig desig prioritari , i tu keridhaannya prioritat sobre keridhaanmu , tant en les coses que li agraden i que et odien .
Aneu amb compte, no sigui que us alegreu davant seu quan era a la boca , i no abatut davant d'ell quan ell estava emocionat " . ( Takrimul Mar'ah fil Islam , pàg . 96-97 )
Bish - sowab Allah sap millor .
[ Això està pres d'una revista Disponibilitat ASY xaria no . 75/VII/1432 H/2011 , pàg . 93 i 107 , al final de l'article "D'aquí a educar les nenes" ]" Consell de la unió de la meva filla "
Zainal Abidin Abu Jawla
( Si Déu , glorificat ta'alaa estendre la meva edat
Investmandiri.com Bisnis Investasi Online Sebagai Lowongan Kerja, Dan Peluang Usaha Murah
i em dóna l'oportunitat veure el casament de la seva estimada filla , alguna cosa com això és que vull

6 comments:

  1. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    Click Here
    Trello.com

    ReplyDelete
  2. This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

    Click Here
    Gravatar.com

    ReplyDelete
  3. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    Website
    Information

    ReplyDelete
  4. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. Nevertheless imagine if you added some great photos or video clips to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and clips, this blog could certainly be one of the very best in its field. Great blog!

    Daily Solution
    Dream Online

    ReplyDelete
  5. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

    Girlwiththeheadaches.com
    Information

    ReplyDelete
  6. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!


    Visit Web
    Bibliocrunch.com
    Information

    ReplyDelete